Calze Transparenze Romania este reprezentată de Green Little Pam Srl iar personalul companiei noastre are o expertiză de peste 3 ani in domeniul textilelor.

Compania noastră reprezintă cu succes in Romania produsele Transparenze Italy, produse de inaltă calitate, concepute si produse doar in Italia!

Produsele Transparenze sunt produse in Italia de către compania CALZIFICIO  NUOVA  VIRGILIANA  SRL care a fost fondată în anul 1985 de familia lui Bandioli.

Calzificio Nuova Virgiliana se caracterizează printr-o producție de înaltă calitate de ciorapi pentru damă și copii, jambiere, șosete si șosete peste genunchi. Nu se produc numai articolele clasice, ci și cele speciale cu fibre nobile: mătase, bumbac, lână (și cașmir) cu adăugarea de elastan pentru o potrivire perfectă.

Calzificio Nuova Virgiliana este pentru clienții săi, o companie care planifică în cercetări pentru viitor, tendințe de piață și producție, pe care se poate baza pentru colecțiile viitoare și cu o fabrică capabilă să producă peste 7.000.000 de perechi pe an . 

Personalul lui Calzificio Nuova Virgiliana, pentru a putea oferi clienților noștri un produs nou, se uită constant la ultimele noutăți. Avem toate etapele producțiilor în interior de la țesut șI ambalare, până la cusut, vopsire și uscare. Din acest motiv, putem urmări cu ușurință producția în toate etapele și putem garanta clienților noștri că toate produsele noastre sunt complet fabricate în Italia.

Calzificio Nuova Virgiliana este de asemenea, extrem de sensibila la toate problemele de mediu, în mai 2008 am instalat o instalație foto-voltaică care produce energie pentru 157 kilowati. Urmând ca în 2011, să adaug o altă instalație foto-voltaică pentru încă 193 de kilowați, pentru un total de 350 de kilowați. Cu această instalație foto-voltaica Calzificio Nuova Virgiliana va evita să introducă în aer aproximativ 252.850 kg. emisii de gaze în fiecare an.

Din anii 90 Calzificio Nuova Virgiliana este pe piață cu brandul său TRASPARENZE care de atunci a fost din ce în ce mai apreciat, de către clienții săi, care sunt atenți la calitatea produselor și la cele mai noi tendințe de modă, împărțite în două colecții de modă în fiecare an: primăvara / vara și toamna / iarnă.