Mini coș

  • Nu există produse în coș.

Cum ne alegem mărimea potrivită?

Hello ladies!

Așa cum v-am promis, azi vreau să vă răspund la una din multele întrebări adresate de voi în mesaje.

Fiecare dintre noi, cu siguranță are în garderoba ei cel puțin o pereche de ciorapi. De la culoarea piciorului la negru, de la alb și până la toate culorile imaginate și neimaginate, simpli sau cu imprimeuri care mai de care mai interesante, tip plasă sau cu buline, cu deni mai mulți sau mai puțini, după nevoile și posibilitățile fiecăruia dintre noi. Iar atunci când eticheta sau vremea de afară ne-o impune, vrem nu vrem, ne place sau nu ne place, noi femeile, reprezentantele sexului frumos, indiferent de vârstă purtăm aceste accesorii cu fuste, rochii sau chiar pantaloni scurți. Ca să nu mai spun, că ne putem face toate mofturile, și îi putem purta începând de la cei mai simpli balerini, până la cei mai înalți pantofi stiletto.

 

Toate bune și frumoase până acum...dar când încep ciorapii să o ia la vale...începe marea distracție pentru noi. Tocmai pentru a evita momentele când ne tragem într-un colț să nu ne vadă nimeni, și să vârâm mâna pe sub fustă și să încercăm să ne tragem ciorapii cu gândul la cât de lungă e ziua, și de câte ori va trebui să repetăm aceași mișcare enervantă, hai să vă spun cum să evităm acest stres nedorit.

Foarte important când ne achiziționăm un dres, să nu ne uităm doar la poza frumoaselor picioare din imagini, pe care se întind perfect ciorapii, sau să fim atente doar la culoarea pe care dorim să ne-o achiziționăm, ci să fim și foarte atente la tabelul de mărimi, care diferă de la un producător la altul. Trebuie să vă scoateți din cap ideea că știți exact ce mărime purtați! Aceste mărimi diferă în funcție de producător, de compoziție și denii din care sunt realizați. Vă prezint tabelul de mărimi, care e valabil pentru toate modelele de ciorapi de la Calze Transparenze. Cu siguranță când ați dat un ochi la produsele noastre de pe site, ați putut observa în descrierea fiecărui produs, tabelul de mărimi de care vă tot vorbesc, indiferent că sunt ciorapi, ciorapi cu bandă, ciorapi pentru copii, șosete sau haine.

 

 

Acest tabel de mărimi, la o primă privire poate să te facă să te simți din nou la ora de geometrie. Ladies, credeți-mă, dacă suntem puțin atente nu este deloc greu și putem de fiecare dată să ne alegem mărimea perfectă pentru silueta noastră. Vă recomand, pentru cele dintre voi, care se află la limita maximă a unui număr, să alegeți cu încredere următorul număr, pentru confortul și libertatea de mișcare. Dar, nu alegeți un dres subțire, cu deni de la 8 den păna la 30 dencu o mărime prea mare, deoarece riscați să ajungeți exact în acele situații pe care chiar încercăm să le evităm : momentul când ciorapii își fac de cap și se încrețesc pe picioare, oferindu-ne acel disconfort bine-cunoscut de fiecare dintre noi, cel puțin o dată în viață.

În schimb, dacă doriți ciorapii să stea pe picior, mai densi(groși) puteți alege liniștite un număr mai mare, la cei compuși din deni de la 40 den până la 100 den, fără să riscați ca aceștia să pice, sau să se încrețească pe picioare.

De asemenea, mărimile 1 și 2 pot fi alese cu mare încredere și pentru tinerele domnișoare de peste 8 ani, asta în cazul în care nu iși găsesc nimic pe placul lor, din colecția de copii.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *