Mini coș

  • Nu există produse în coș.

De ce să purtăm ciorapii groși?

Bună dragele mele!

 

       Așa cum ziceam și zilele trecute, pentru că e toamnă, și pentru că e tot mai frig afară, e timpul să începem să avem grijă de piciorușele noastre. Acum dacă e frig afară, nu înseamnă că suntem obligate sa purtăm doar ciorapi cu DEN mari (groși). Nici vorbă de așa ceva. Fiecare dintre noi, decide ce ciorapi i se potrivesc cel mai bine ținutei. Dar azi, vom vorbi despre ciorapii opaci și ciorapii groși, cum ne place nouă să îi numim. Și pentru că termometrul arată tot mai puţine grade, ciorapii groşi devin tot mai necesari, și clar nu trebuie să lipsească din garderoba reprezentantelor sexului frumos.

 

 

                                                                                                                                     

 

      Haideţi să vedem ce înseamnă "ciorapi groşi". Grosimea ciorapului este măsurată în DEN. Cu cât valoarea Denului este mai mare, cu atât țesătura ciorapului este mai groasă. Eu folosesc și recomand cu încredere, pentru perioada toamnă/iarnă să alegeţi ciorapi mai groşi, pentru că cei transparenţi şi delicaţi sunt mai fragili şi mai potriviţi verii, neputându-vă oferii confortul termic de care aveţi nevoie, atunci când afară este mai frig. Așadar, ciorapii opaci, care au între 40 şi 70 den, vă vor evidenţia forma piciorului, fără ca pielea să fie foarte vizibilă, sunt o alegere perfectă pentru anotimpul toamnă/primăvară. Ciorapii opaci spre groşi, cei între 80 şi 100 den, nu doar vă vor sublinia silueta, dar vă vor şi ține de cald în sezonul rece. Chiar vă recomand, atunci când vă achiziționați un ciorap, să alegeți culori vii, pentru că datorită densităţii țesăturii, acestea vor fi uşor remarcate și vă vor scoate din rutina de zi cu zi, punând în evidența ținuta pentru care doriți să optați. Iar ciorapii groşi, de iarnă, care au peste 100 den, pot fi purtaţi chiar și în locul colanţilor, deoarece aceştia nu sunt deloc transparenţi.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                          

 

 

     Dacă trebuie să te îmbraci gros sau dacă ai un buget limitat, nu înseamnă că nu poţi fi fashionistă. Sunt convinsă că v-ați obişnuit să vă cumpărați o mulţime de bijuterii sau de poșetuțe, pentru a vă diversifica ţinutele, dar insist să nu uitați și de dresuri. Poate nu v-ați gândit până acum, dar cu aceste accesorii puteți să ieșiți din anonimat. Ciorapii sau dresurile pot fi asortate la orice, și au rol util, pe lângă cel estetic.

  Combinațiile de ciorapi groşi, credeți-mă nu au limite. Îi puteți purta cu o gamă largă de încălțăminte: cizme, botine, ghete, adidaşi, fuste, rochițe, sarafane și chiar și cu pantaloni scurţi. Puteți și singure să vă folosiți imaginația, și cu mare încredere începeți să experimentați cât de mult doriți, pentru că moda nu are limite în privinţa dresurilor. Poate nu mereu ne permitem să ne achizitionăm o rochiță/fustiță noua, sau o pereche de cizme/botine noi, dar dacă pe cele din garderoba noastră le combinăm în fiecare zi cu o altă pereche de ciorapi viu colorată, cu siguranță suntem scoase din tiparele rutinei de zi cu zi. Comandă-i cu încredere şi combină-i cu îndrăzneală, la orice ţinută preferată care face parte deja din garderoba ta.

 

 

         

 

 

    De asemenea, e bine să luați în considerare şi faptul că ţinutele colorate şi în straturi sunt în trend, astfel că pe perioada iernii, ai posibilitatea de a combina materiale şi culori foarte diferite. Nu uita de rochiile tip pulover, care sunt la modă de câteva sezoane, tocmai pentru că acestea se asortează perfect cu ciorapii groşi.

      Purtarea ciorapilor groşi îţi permit să fii mereu în pas cu moda şi mai ales să te poți bucura de tot confortul termic de care ai nevoie pe tot parcursul zilei. Indiferent că îi consideri un accesoriu vestimentar sau îi vezi ca pe un articol de îmbrăcăminte de bază, ciorapii groși sunt un Mast Have în garderoba noastră și e bine să avem cât mai multe perechi colorate pentru anotimpul rece.

 

 

         

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *