Mini coș

  • Nu există produse în coș.

Cum să evităm pe cât posibil ruperea ciorapiilor?

Hello ladies!

 Vrem nu vrem, dresurile nu au viață veșnică, și din păcate când e lumea mai dragă, hop apare și surpriza care ne face să ne dorim să nu ne fi luat acei ciorapi pe noi. Total greșită această gandire! Ciorapii se rup de cele mai multe ori, și din cauza noastră. Trebuie să recunoaștem acest lucru. Indiferent că se rup la îmbrăcare, sau la dezbrăcare sau pur şi simplu în timpul folosirii acestora, un ciorap rupt este unul din cele mai enervante lucruri pentru fiecare dintre noi, care ne pot strica buna dispoziție. Și dacă s-ar rupe doar la îmbrăcare/dezbrăcare ar fi minunat, dar din păcate, cele mai dese momente în care se rup sunt cele mai nepotrivite dintre toate : chiar înainte de o ședință sau o întâlnire extrem de importantă, pe stradă sau la un eveniment, sau pur și simplu imediat ce ieși pe ușă. Foarte enervant, nu?

 


Dar, toate au o soluție sau cel puțin putem încerca câteva trucuri prin care ruperea ciorapilor poate fi evitată, iar viața lor prelungită. Foarte important este, așa cum mai discutasem noi zilele trecute, alegerea potrivită a mărimii. Exclus să vă alegeți o mărime mult mai mică, pentru că se pot rupe foarte ușor chiar și când vrei să te așezi. Deci atenție mare la tabelul de mărimi, când vă alegeți numărul.

Atunci când îi îmbraci, nu o face pe grabă! Nu trage de ei ca și cum ai îmbrăca un pantalon sau un colant obișnuit. Trebuie mereu să acorzi atenție și finețe când îmbraci un ciorap, altfel riști să îi rupi înainte să ieși pe ușă.

La fel de important este să fiți atente și la bijuteriile pe care le purtați atunci când vreți să îmbrăcați un ciorap (acolo unde este cazul), pentru că se pot agăța foarte ușor și rupe. Recomand, din propria experiență să dați jos aceste bijuterii până îmbrăcați dresurile, altfel riscați să vă loviți direct de stresul nedorit.

Știm cu toate, că metoda clasică când simțim, sau suntem atenționate că s-a dus un fir, este o picătură de lac de unghii incolor prin care putem oprii deșirarea acestuia. Dar asta înseamnă că trebuie să ai în permanență o sticluță cu ojă transparentă în poșetă. Sau, cel mai simplu este să aveți mereu la voi în poșetuță, cel puțin o pereche de ciorapi de rezervă.

Un alt sfat ce îl recomand, este să nu iți rozi unghiile şi să folosești o pilă pentru a netezi imperfecțiunile care cu siguranță ar putea agăța ciorapii atunci când îi îmbraci sau dezbraci. De asemenea ai grijă la pedichiură! Unghiile trebuie tăiate și îngrijite în așa fel încât să nu iasă la purtare prin ciorap.

 

 Recomand spălarea ciorapilor manual, pentru ca aceștia să aibă o durată mai lungă de viață, dar dacă nu aveți timpul necesar pentru acest lucru, puteți cumpăra și folosi un săculeț special pentru spălarea ciorapilor în mașina de spălat. Și foarte important, nu îi usca în uscătorul electric, întotdeauna întinde-i pe sârma uscătorului clasic.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *