Mini coș

  • Nu există produse în coș.

Cum să alegem ciorapii pentru micile prințese?

Bună dragelor!

 

Azi ne vom dedica timpul tinerelor domnișoare! Da da, ați citit foarte bine! Așa că azi, vom vorbi despre minunatele dresurile colorate care înviorează ziua micuțelor noastre prințese. În primul rând trebuie noi, ca mame, să ne scoatem din căpșor ideea că îmbrăcăm fetițele cu ciorapi doar la anumite evenimente. Știu, că de cele mai multe ori ne gândim la faptul că ele sunt jucăușe, nu sunt ”atente” și își pot agăța și rupe foarte repede aceste accesorii, dar cum și noua ne place mereu să arătăm bine, purtând rochițele și fustele din garderobe, credeți-mă că și prințesele noastre își doresc același lucru! Să fie în pas cu moda!

Și tocmai de aceea, pe site-ul nostru web, fiecare mamică și nu numai, poate găsi o gamă largă de modele și culori frumoase care să se potrivească mai multor ținute din garderoba prințesei lor, dar, mai presus de toate, imaginile vă pot ajuta fetița să aleagă, permițându-vă astfel să faceți cumpărături online împreună, lucru care cu siguranță le va încânta maxim.

 

 

Ok...dar cu siguranță aveți în gând eterna întrebare: oare care sunt tendințele modei pentru fetele noastre și cum se pot combina cel mai bine, ca ele să arate mereu mici domnișoare?

Ei bine, să spunem că de multe ori acordăm mai multă prioritate confortului sau libertății de mișcare, astfel încât cele mici să se simtă mereu în largul lor, indiferent de ocazie. De obicei gândim așa, când vine vorba de ținutele școlare. În acest caz, putem opta pentru ciorapi cu microfibre, care cu siguranță sunt printre cele mai rezistente articole de îmbrăcăminte.


Dar trebuie să recunoaștem, că noi mămicile căutăm de cele mai multe ori, acel accesoriu delicios și special care face ca fetițele noastre să se simtă ca adevăratele vedete.

Bun, păi atunci hai să vedem cum putem să combinăm aceste minunate accesorii cu vestimentația din garderobă, sau cu cea pe care cu siguranță urmează să le achiziționăm. Pentru că știm...niciodată un ciorap, o rochiță sau o fustiță nouă nu este în plus...

 

 

Anul acestea, fusta plisată este un must have de sezon foarte versatil deoarece combinată cu un hanorac sau pulover scurt poate fi potrivită pentru fiecare zi, dar dacă vrem să o folosim pentru o ocazie specială, este suficientă o bluză și pantof balerin și atât. La aceasta vestimentație putem adăuga ciorapi colorați cu imprimeuri sau simpli, clasicii alb-negri (depinde de personalitatea fiecărei mici domnișoare).

 


Dar, să fim serioase...Piesa de rezistență din garderoba prințeselor noastre este cu siguranță, fustița fabuloasă din tul! Și să recunoaștem, și nouă ne plac aceste fustițe din tul și uneori chiar ne cumpărăm setul mamă-fiică. Aici, putem să alegem ce le doresc inimioarele! De la ciorapii simpli sau cei cu imprimeuri viu colorate, până la cei cu buline.

 

 

Se poate foarte ușor combina fusta din tul cu pulovere, tricouri imprimate, o geacă de piele sau de blugi. Micuțele nostre iubitoare de fuste din tul, se poate transforma din prințese în mici stele rock cu combinațiile potrivite.

Și dragelor, să nu uităm cel mai important moment!!! Acela în care sunt deja îmbrăcate și fug în fața oglinzii și încep să se învârtă, să iși vadă fustița cum prinde viață, exact ca printesele din povești! 

 

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *